Första Luciatåget

Ja idag vart det då dags för Ls första Luciatåg. Han som inte vill ha tomteluva på sig. Jag lyckades hitta en bekväm pyjamasliknande tomtedräkt på kappahl för jag tänkte att han ska ändå kunna välja att klä ut sig. 


Det var ett överfullt rum,  mörkt och massor av människor han inte kände.  Vi väntade oss i stort sett gallskrik och att vi skulle få gå hem innan det började. Eller vi väntade oss inte det, det var värsta scenariot och då fick det liksom vara så,  ingen big deal om han inte älskade luciatåg. 

De kom in på ett fint led,  L låter visserligen som pingu ett par gånger men det var bara charmigt. Han har dräkt och tomteluva på och ser rätt glad ut. Alla föräldrar vinkar till sina barn,  så även vi. Så när tåget fortsätter långsamt,  viker L av långsamt i riktning mot oss 😏 han var inte ett dugg ledsen utan satte sig i pappas knä och fortsatte sitt luciatåg där. Han gjorde alla rörelser och sjöng med i några låtar och var nog den o publiken som applåderade mest entusiastiskt. Han visste väl hur mycket de övat 😉


Så man får väl säga att det var ganska lyckat ändå, han störde ingen när han gick till oss och han var lycklig så då är allt gott.